Werkwijze en Kernwaarden

Het vinden van de juiste trouwfotograaf voor jullie bruiloft is niet makkelijk. Naast het brede aanbod van verschillende soorten fotografen heeft iedere trouwfotograaf zijn of haar eigen beeldstijl en werkwijze. Het allerbelangrijkste bij het maken van de keuze voor de trouwfotograaf die het beste bij jullie past, is de persoonlijke klik in combinatie met de kwaliteit die hij of zij kan leveren. Naast het feit dat de beeldstijl van de fotograaf jullie beiden aan moet spreken, is een kennismakingsgesprek van tevoren daarom zeker aan te raden. Een goede trouwfotograaf bezit de vakkennis die nodig is en kijkt naar jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen en wat past bij jullie als koppel? Vanuit deze uitgangspunten kan een passende en stijlvolle reportage gecreëerd worden die jullie trouwdag na afloop prachtig zal representeren.

Kwaliteit

Als trouwfotograaf heb ik de eervolle taak om jullie liefde voor elkaar op een van jullie mooiste dagen van dichtbij te mogen vastleggen. Met een afgeronde 4-jarige HBO opleiding tot Fotograaf beheers ik zowel de vakkennis die nodig is om kwaliteit te kunnen leveren als de creatieve invalshoek van waaruit ik jullie bruiloft zal vastleggen.

Persoonlijk

Elke liefde tussen twee mensen is uniek en bijzonder. Als trouwfotograaf benader ik mijn werk dan ook op die manier; wat maakt jullie trouwdag, júllie trouwdag, en niet die van een ander? Ik doe mijn best om jullie bruiloft op een zo natuurlijk mogelijke manier vast te leggen en zorg ervoor dat jullie jezelf en elkaar in de foto’s die ik maak zullen herkennen. Zodat wanneer jullie samen na afloop de foto’s door kijken, jullie zullen denken: “ja, dit zijn wij”.

Artisitieke Blik

Door mijn kunstacademie achtergrond heb ik geleerd om verder te kijken dan de standaard. Ik neem geen genoegen met een gemiddeld mooie foto, maar blijf door zoeken naar iets bijzonders. Met mijn artistieke blik die ik toepas in mijn kunstprojecten kijk ik ook door mijn lens op jullie trouwdag. Daarbij zoom ik in op de bijzondere details waar anderen vaak aan voorbij zullen gaan.

Ongedwongen

Op jullie trouwdag ben ik als trouwfotograaf als een van de weinigen een groot gedeelte van de dag vlak bij jullie in de buurt te vinden. Door zo dicht bij jullie als bruidspaar te zijn, kan ik de persoonlijke beelden maken waarin jullie liefde het meest zichtbaar is. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie je volledig op je gemak voelen bij mij en in een ongedwongen sfeer jezelf kunnen zijn.

Copyright © NMFotografie 2019